Trăim vremuri grele, desprinse din cărțile de istorie, unde societatea face față cu greu situației actuale. Sub formă de veste șoc, situația pandemică s-a instaurat în urmă cu aproape 1 an de zile, unde, pentru un moment, lumea s-a oprit din activitățile zilnice să observe haosul ce începea să ia naștere. Am pierdut oameni dragi de-alungul acestei perioade și am crezut că, la un moment dat, vom avea parte de zile însorite și vești bune. Ușor, ușor, în această perioadă pandemică, instabilă de altfel și plină de tristețe, piața imobiliară începea să se clatine cu fiecare cărămidă pusă în zidurile proprietăților. De ce? Datorită inflației produse și creșterii uluitoare a prețurilor materialelor prime de construcții. Așadar, cetățenii, reducând toate plăcerile exterioare la propriul confort interior ( casa ) și-au dorit să investească în lifestyle-ul denumit ,,Acasă". Activitățile externe nu au mai putut fii realizate datorită căderii drastice HORECA, ori inflației, unde ieșirile în diferite locații au devenit inaccesibile persoanelor cu un venit mic sau datorită joburilor Remote. Din surse proprii, moșteniri, profit etc. cetățenii s-au orientat către investiții în proprietăți, îmbunătățind locul în care își petrec cel mai mult timp alături de cei dragi și au început să renunțe la modul latin de viață care a predominat multă vreme în România. Adevărul este că niciun stil din cele 2 enumerate nu reprezintă o problemă a societății, însă Pandemia a educat cetățeanul să își prețuiască aproapele mai mult și ne-a oferit o imagine de asamblu a ceea ce reprezintă viața. Fără persoana dragă alături, viața în afara propriei case nu mai are atât de mult sens.
Pregătindu-ne, după sacrificii multe, să întâmpinăm primăvara cu speranță, inevitabilul s-a produs: cărțile de istorie s-au redeschis și am început să observăm în realitate descrierile pe care strămoșii noștri le-au lăsat sub formă de cărți facultative. Războiul dintre Ucraina și Rusia a uimit întregul glob pământesc prin atrocitățile produse. În anul 2022, unde era tehnologizării este în plină amploare, design-ul imobilelor pare scos din relief și uimește prin ingeniozitatea sfidării forțelor gravitaționale, unde roboții preiau mai multe taskuri decât umanitatea în sine ne-a arătat că oricând natura umană se poate întoarce în evul mediu, unde democrația era inexistentă, iar drepturile omului erau departe de a fii discutate și impuse.
Datorită modului nou de viață, cetățeanul se împarte între locul de muncă și ,,Acasă", unde își dedică timpul lui scurt pentru a viziona ororile prezentate de Mass Media prin intermediul televizorului și social media. Mulți oameni au sărit nestingheriți în ajutorul refugiaților din Ucraina și au depus eforturi solicitante pentru a le oferi primirea caldă într-o nouă țară, cu care au avut multe dispute de-a lungul anilor. În fața mitralierelor și a tancurilor, românii au oferit mereu solidaritate și, indiferent de natura și cultura lor, au sprijinit atunci când a fost nevoie și nu numai. Istoria ne-a învățat că România s-a aflat mereu pe linia de mijloc, unde nici nu a inițiat și nici nu s-a retras din activități și conflicte externe. România, la primul strigăt de ajutor extern a fost prezentă cu tot ceea ce a putut de cele mai multe ori, însă din păcate nu țara este de vină pentru situația actuală coruptă, ci doar păturile sociale ale acestei patrii care se controlează una pe cealaltă.
Ce legătură au aceste aspecte cu domeniul imobiliar? Absolut tot! Fiecare imobil construit, fiecare loc în care spiritul uman a sălășluit, a realizat conținutul cărții de istorie, menită să educe omul pentru a nu repeta greșelile din trecut... V-ați întrebat cât de reprezentant poate fi locul în care s-a semnat Marea Unire? Imobilul unde s-a gândit toată această strategie? Cum arăta dormitorul marilor conducători unde își puneau capul pe pernă și se gândeau ce anume pot schimbă a-2-a zi? În ce parte a locuinței au fost asanitați aceștia? Sau ce anume gândeau liderii când se aflau în acel palat și priveau cerul prin geam, schimbând lumea în care trăim? Casele noastre au influențat decizii majore, au întors destine din drum și au găzduit suflete mărețe. În această situație, va îndemnăm să vă gândiți ce anume privește prin geam acum refugiatul din Ucraina? Sau mai bine spus, dacă au un geam prin care să privească? Mulți oameni măreți au fost ajutați de suflete extraordinare și reversul medaliei a fost bine resimțit. În general, ca natură umană, când realizăm o acțiune, calculăm profitul/câștigul obținut din aceasta, însă de cele mai multe ori este reflectat eronat prin satisfacția materială. Din păcate, uităm și de câștigurile spirituale, care ne îndeplinesc scopurile generale și ne aduc profit material. Familia, prietenii, cunoscuții, cât și cei necunoscuți ne predau zilnic trăiri de viață și ne ajută emoțional să trecem peste hopurile materiale. Aceștia s-au aflat mereu la baza deciziilor importante luate în viață și au reflectat acel ,,ACASĂ", locul unde problemele materiale dispăreau pentru câteva momente.
Dragii noștri semeni, frați, camarazi, oameni, refugiați în acest caz ... Rezistați și continuați să aveți speranță ... Aceasta apare din adâncul sufletului și este materializată de ai voștri români, luptând să vă aducă din puținul lor acel ,,ACASĂ" pe care ei îl au deja. Agenția noastră vă stă la dispoziție în cazul în care cunoașteți persoane doritoare să închirieze imobile pentru acest scop la un preț avantajos. Avem un portofoliu care dispune de o largă diversitate pentru a face alegerea potrivită. Facem un apel umanitar de sprijin către concetățenii noștri dedicați persoanelor venite din Ucraina care solicită un imobil imediat. Îi vom ajuta să privească prin geamurile imobilelor din România exact așa cum obișnuiau și în Ucraina.
Această perioadă este despre UMANITATE - despre oamenii al căror CURAJ este reflectat din locuri diferite în același scop.